2016. január 13., szerda

Az én Tortám 2015-ös éve ... képekben.

Igazán jó volt. Szerettük. De mivel a szó elszáll, az írás megmarad, arra gondoltam, hogy nekünk is jó lesz, ha kicsit leülök és végig gondolom, mi minden történt velünk az elmúlt esztendőben. Volt benne sok- sok szerelem munka és csodálatos esküvők is. Imádom a divatot és a designt és ha magyar tervezőkről van szó....mindig nagyon büszke vagyok, ha nekik dolgozhatunk. Az évek alatt nagyon sok tehetséges magyar tervezővel megismerkedtem és sokukkal barátok is lettünk.













Februárban elkészíthettük a Ginger Brownie márka 1. születésnapi tortáját. A márka csodaszép gyermekruha kollekciókat mutatott be az elmúlt 2 évben.


Márciusban a Budavár Toursnak is volt szülinapja.



Áprilisban a Ju Ninelle bemutatóra készítettünk a kollekcióhoz illő mini cupcakeket.



És a 3.szülinapja, a szupermenő My Little Melbourne kávézónak is, ahol isteni kávé van.

Májusban is divatoztunk. Anna Daubner vitte a kekszünket, Milánóba. És a Pepe Jeans megnyitóján is ott voltunk az Aréna Plázába.




Júniusban a NON + is v elünk ünnepelte a szülinapját egy szuper kis pikniken.


EVE by Eva Remenyi és Zigi Brand is szülinapozott.


Júliusban bennünket ajánlott az Instyle Magazin, mint napi boldogság adag. Köszönjük Visnyei Katának.



Augusztusban a Vous magazin számára készült velem egy interjú, mint "újratervező anyukával. Ha szeretnétek elolvasni itt találjátok  Volt minden, vajas keksz, Mimi, sok- sok csillámpóni... és Tesla is, ahol sokat megfordultunk a nyáron, mert rengetek klassz program volt. Köszönjük Séllei Lillának az interjút és Orsinak mindent.
A cikket itt tudjátok elolvasni: ITT


Szeptemberben, októberben és novemberben végre eljött a workshopok ideje is, amiket imádtam. Mindenki nagyon ügyes volt és tényleg csodálatos tortákat készítettek a nap végére.



Októberben az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az ehető divatillusztrációval díszített kekszeiket készíthettünk a Mercedes- Benz Fashion Week Central Europe divateseményre



Tavasz kezdetével persze tombolt az esküvői szezon is és természetesen készültek az esküvői torták is.De az esküvők igazán megérdemelnek egy külön bejegyzést majd. Itt az egyik örök kedvenc, ahol a virág dekorációt  Flóra Virágboltja készítette és ez igazán meghatározó első találkozás és első közös munka volt mindkettőnk számára Flórával.




 És novemberben újra bekerültünk a Hungarian Wedding Gála, "Az év cukrásza" jelöltjei közzé. Köszönjük szépen.



Ó és december. Amit tényleg nyugis, "évlezárósnak" terveztünk. Hát annyira nem lett nyugis, de nagyon szuper dolgok történtek velünk. Készíthettem illusztrációkat a Baileys Magyarország számára.


És végre dobozba kerültek a kekszek is. Amiket a legmenőbb design karácsonyi vásárban, az Ajándék Terminálban meg is tudtatok vásárolni, sok nagyon tehetséges magyar tervező terméke mellett.


Aztán rengetek mini cupcake,készült a Glamour shopping partyra, a H&M és a Marionnaud Parfüméria üzleteiben. Fantasztikus érzés volt, hogy egy napon, az egyszerre voltak a mi süteményeink Budapesten, Győrben és Szegeden is.


A karácsonyi Glamour magazin is tartogatott egy kis meglepetést. Köszönjük Csáti Melindának és Maróy Krisztinának a lehetőséget.

 És ahogy közeledett a karácsony, csináltunk karácsonyos dolgokat is. A kis kuktámmal, és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel mézeskalácsot díszítettünk a gyerekekkel és az Ajándék Terminál, minden évben megrendelésre kerülő jótékonysági aukcióján is részt vettünk egy egyedi tortával. Életemben először licitáltam és nagyon jó élmény volt, ahogy elsőként felemeltük a licitáló táblát.  Karácsonyi sütidíszítő workshop is volt, egy kicsit újragondolva.





 ONE Fashion Budapestnek is volt szülinapja, akiknek van egy szuper kampánya #tegyélamagyardivatért.




És végül, de nem utolsó sorban, szívünk csücske Artlocator magazinnak is elkészítettük  "talán a világtörténelem első AR-es tortája"-t.




 Azt hiszem ennyi. A 2015-ös "nem esküvős" évünk képekben. Az esküvők megérdemelnek egy külön bejegyzést, mert nagyon jó fej párjaink voltak idén (is).

Niki 

óóóóóó és majd elfeljtettem... azért ez elég vicces volt. Hugh Hefner felesége is lájkolta instagrammon a Mickey egeres tortát, amit Vincének készítettem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése