2014. november 11., kedd

Ez a jelölés egy HATALMAS NAGY FEJSIMI......

Nem  is tudom, hogy hol kezdjem. Az történt, hogy bekerültünk a  Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” 2014-es jelöltjei a szakma jelölései alapján,  Top 3 közé.  
Ide kattintva megtudjátok nézni az egész listát: http://www.hungarianweddinggala.com/jelolest-kapott/ 

De azért mindenkit arra szeretnék biztatni, hogy ne egy lista alapján válassza meg az esküvői szolgáltatóit, hanem találkozzon velük, beszélgessen velük és hallgasson a megérzésire, kiben tud megbízni Nagy Napján.

Igazából mi nagyon örültünk amikor kiderült, hogy egyáltalán valaki ránk szavazott, aztán persze annak még jobban, amikor bent maradtunk a Top6-ban is ( a Top3-at pedig már el sem hittük), mert ez már azt jelentette, hogy valószínűleg több, mint egy szavazatot kaptunk és ugyebár mi nem szavaztunk magunkra. ( az szerintem nagyon ciki:)..mert az mégis milyen lenne, hogy szavazok magunkra, hogy milyen jó volt magunkkal együttműködni. Főleg, hogy nagyon jól tudom, hogy nem vagyok annyira cuki ( de szerencsére a férjem ezt elég jók kezeli), mielőtt indulunk  kiszállítani az esküvői tortákat, az utolsó simítások és a stresssszzzzzzz, mert van egy olyan nem normális eszmém, hogy úgy kellene kinézni a tortáknak, mint a szupermodelleknek az újságokban. Sehol egy kicsi hiba vagy ránc...vagy bármi. De lassan kezdem ezt a dolgot "elengedni" és maradva "tortamaximalistának" de belátva, hogy ez mégiscsak, vaj, liszt, cukor, tojás... nem pedig műanyag vagy beton vagy bármi más, aminek semmi sem árt. Főleg nem a gravitációs vagy az időjárás.


Ellenben, a férjemmel tényleg nagyon nagyon jó együttműködni. Mert teljesen mindegy milyen szép a torta a műhelyben, az összes torta neki köszönhetően jutott el a párokhoz.  Imádunk megérkezni az esküvői helyszínekre és látni a helyet, ahova minden készült és találkozni a kollégákkal. Bár azért nem pont a "tortás lány" az, aki mindenkivel tud találkozni, mert akkor már mindenki csinálja a saját dolgát és mi ugye nem látjuk a szertartást, vacsorát, bulit.... ( bár ezt a részét nagyon sajnálom)

Ami a jelölést illeti, nagyon jól esik. Köszönjük szépen. Szerintem nincs olyan, aki ne lenne attól boldog, hogy azt, amit szerelemmel csinál mások is értékelik. Olyanok,  akik nagyon jól tudják, hogy milyen esküvőre dolgozni, milyen nagy stresszel jár, ha tényleg az a célod, hogy bármi történjen is a legfontosabb, hogy aznap a pár tökéletesen boldog legyen. És vasárnap reggel, amikor felkelsz és alig tudsz rálépni a fájó talpaidra, hogy eltipegj a reggeli kávéig, boldog legyél, hogy megérte az egész heti munka...... ( és hozzáteszem, hogy szerintem az esküvői szolgáltatók az egyetlen "emberfajta", aki imádja a hétfőt! :)

Tisztában vagyunk vele, hogy  nekünk is nagyon nagyon sok mindent kell még tanulunk. Olyan nincs, hogy valaki azt mondja, hogy ő már mindent tud és nincs mit tanulnia többet.Igyekszünk az itthoni szájízekhez hangolni az esküvői tortákat úgy, hogy a legújabb stílusú torták is megalkothatóak legyenek a piskótákból és a krémekből.

Ez a jelölés egy HATALMAS NAGY FEJSIMI, ami mindig eszembe fog jutni munka közben. Mert a közös cél csak az lehet, hogy nálunk itthon is olyan esküvők, fotók, dekorációk, torták....készüljenek, amik a világ bármelyik pontján megállják a helyüket, igazán stílusosak és az adott párhoz tökéletesen illőek.

Van nekem egy füzetem ( ott fent a képen, az a szépséges fekete), amiben bent van minden álmunk, tervünk. És akármilyen hihetetlen, ez a füzet működik. amit beleírok valóra válik ( becsszóra) És nem, azt nem írtam bele, hogy szombaton nyerjük meg a lottó ötöst csak olyan dolgok vannak benne, ami rajtunk múlik, a mi hozzáállásunkon, kitartásunkon és munkánkon. Az elmúlt hetekben fantasztikus megkereséseket is kaptunk, igazi szerelemmunkákat. Ezeknek az eredményeit már facebookon láthattátok és vannak olyanok is, amihez nagyon sok munka kell még, de igazi boldogság lesz ha majd hosszú hónapok múlva meg lesz az eredménye.

De addig is éljenek a szerelmesek, a szülinaposok és mindenki, aki szereti a tortát! :)




Csodás napot.

Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése